Jak and Daxter PS2 Classics
  • ONTWIKKELAAR Naughty Dog
  • EERSTE RELEASEDATUM 1 december 2017
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE -

Gerucht: Jak and Daxter remake launch-titel PlayStation 5

Er zijn weer nieuwe geruchten binnen rondom launch-titels voor de PlayStation 5. Deze keer gaat het over een mogelijke remake of remaster van Jak and Daxter.

Van een aantal games weten we al dat ze beschikbaar zijn bij de launch van de PlayStation 5, zoals Fortnite die naar next-gen consoles komt. Van andere games is het al bevestigd dat ze geen launch-titel zijn: Cyberpunk 2077 komt helaas niet naar de PlayStation 5 bij launch. Maar misschien hebben we dan toch een nieuwe game die vanaf launch te spelen is. Geruchten doen de ronde op 4chan dat Jak and Daxter een launch-titel is voor de PlayStation 5. Specifiek gaat het dan over een remake of een remaster van de Jak and Daxter trilogie van de game-ontwikkelaar Bluepoint Games. Deze ontwikkelaar staat erom bekend goede remakes te maken en naar verluidt werkt Naughty Dog, onder andere ontwikkelaar van The Last of Us Part 2 die bijna uitkomt, mee aan de re-trilogie. We zullen over een à twee maanden zien of de geruchten kloppen, want volgens de 4chan post wordt de nieuwe Jak and Daxter aangekondigd bij een van de twee Summer Game Fest-presentaties die er nog aankomen. De 4chan-gebruiker beweert dat de informatie afkomstig is van een werknemer die dichtbij Sony Interactive Entertainment staat, maar gezien het platform is het handig om dit gerucht wel met een korreltje zout te nemen.

Jak and Daxter2

Voor nu is het dus een kwestie van afwachten. Op welke games hoop jij dat ze beschikbaar zijn bij de launch van de PlayStation 5?

BRON 4chan

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?