Gerucht: Is er een nieuwe Mortal Kombat in de maak?

Geplaatst:
Aangepast: 21 november 2018 13:51

Door een teleurgestelde stemacteur kan het zomaar zijn dat we nu weten dat Mortal Kombat XI onderweg is. José Eduardo Garza Escudero, beter bekend als Lalo Garza, heeft namelijk zijn mond voorbij gepraat op Twitter.

In een tweet gaf Lalo Garza aan dat de "professionals" van Pink Noise Studios besloten hebben om de personages die Garza inspreekt uit Mortal Kombat XI te halen, waardoor hij dus geen rol in die game gaat vertolken. Het zou dan gaan om Kung Lao en Reptile. Opmerkelijk, omdat er nog niets naar buiten is gebracht over een nieuwe Mortal Kombat game. In een latere tweet kwam Lalo Garza weer enigszins terug op deze woorden door te zeggen dat hij eigenlijk niet weet of het om Mortal Kombat XI gaat of dat het wellicht een andere Mortal Kombat game betreft. Als we de cyclus van NetherRealm Studios aanhouden, dan zou het goed mogelijk zijn dat er in april van het komende jaar weer een Mortal Kombat zou verschijnen. Dit is dan exact twee jaar na Injustice 2.

onbekend

Pink Noise Studios en NetherRealm Studios hebben nog niet gereageerd op de tweets en uitspraken van de Spaanse stemacteur.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord