INSIDE

  • Ontwikkelaar Playdead
  • Eerste releasedatum 29 juni 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Indie
  • Gameliner score

Gerucht: INSIDE komt deze maand naar de PlayStation 4

Ongeveer een maand geleden kwam Inside naar de pc en Xbox One. Helaas bleven degenen met een PlayStation 4 achter. Echter lijkt het er op dat de tweede titel van ontwikkelstudio Playdead, bekend van Limbo, alsnog voor de PlayStation 4 uitkomt.

Vandaag verschenen de Trophies van het avonturenspel op Exophase. Over het algemeen is dit een indicatie voor een aankomende release. Zoals je zien kunt, zijn er veertien Trophies. Allemaal brons.

onbekend

Verder beweert een betrouwbare bron van VG247 dat Inside eind augustus naar de PlayStation 4 komt. Nu is het nog wachten op een officiële bevestiging van Playdead.

BRON VG247

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?