Check al onze gamescom content hier!

Gerucht: Ico en Shadow of the Colossus remake?

Er waren eerder al geruchten dat de klassiekers van Team Ico; Ico en Shadow of the Colossus een remake zouden krijgen. Dit gerucht is vandaag weer aangewakkerd.

De remakes zouden Full HD zijn en Trophies krijgen. Een ideaal opwarmertje voor The Last Guardian; de nieuwe game van Team Ico. De remakes van Ico en Shadow of the Colossus zou in het eerste kwartaal van 2011 moeten verschijnen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?