Gerucht: Hulu naar de Xbox 360?

Web TV Hulu is een service gericht voor Amerikanen waar ze films en series kunnen kijken. Veel Amerikanen gebruiken het en het is een grote hit in de Verenigde Staten.

Nu gaan de geruchten dat Hulu ook naar de Xbox 360 komt. Hulu zou voor het eerst laten zien worden tijdens de E3. We zullen even tot die tijd moeten wachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?