Horizon Zero Dawn

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 1 maart 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Gerucht: Horizon Zero Dawn krijgt mogelijke pc release

Horizon Zero Dawn krijgt mogelijk een pc release. Deze informatie werd gedeeld door een betrouwbare leaker.

De leaker gaat bij de naam van zijn YouTube kanaal Anton Logvinov. Wat hem zo betrouwbaar maakt, is het feit dat hij de pc release van Death Stranding correct had voorspeld. Nu claimt de Russische man dat Horizon Zero Dawn binnenkort ook naar de pc komt. Volgens hem wordt de releasedatum volgend jaar februari en de aankondiging zou spoedig moeten volgen. The Game Awards heeft de meeste kans om deze statement te doen waarmaken, aangezien tijdens de show er grote aankondigingen gemaakt worden.

Horizon Zero Dawn4

Wanneer deze claim bevestigt wordt, lees je het direct bij Gameliner terug!

BRON Gamesradar

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?