Gerucht: Horizon Zero Dawn 2 in ontwikkeling

Horizon Zero Dawn 2 is naar verluidt in ontwikkeling. Een van de stemacteurs uit het originele deel maakte dit per abuis bekend.

Horzion Zero Dawn werd in twee jaar tijd meer dan tien miljoen keren verkocht. Een vervolg op de populaire game is dan ook zeker niet zo'n gek idee. Nu lijkt een potentieel vervolg in ontwikkeling te zijn, naar aanleiding van een gesprek tussen een van de stemacteurs en een fan. Janina Gavankar, die in de Frozen Wilds DLC van Horizon Zero Dawn de stem van Tatai insprak, sprak tijdens Star Wars Celebration met een van haar fans. Gavankar deed namelijk ook de stem van Iden Visio in Star Wars Battlefront 2. Uiteindelijk ging dit gesprek over Horizon Zero Dawn en vertelde Ganvakar de fan "It's incredible. Just wait 'til you see the sequel, you're gonna die. I know some secrets, you're gonna die." Dit impliceert dus dat een vervolg op de bekende game in de maak is en dat Gavankar daar een rol in heeft.

Horizon Zero Dawn Frozen Wilds

Horizon Zero Dawn is momenteel te spelen op de PlayStation 4. Over een potentieel vervolg is zowel door Sony als door Guerrilla Games nog niets officieel bevestigd.

BRON Reddit

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?