Gerucht: Hogwarts Legacy uitgesteld naar 2023

Geplaatst: 17 januari 2022 19:10

Het lijkt erop dat de Harry Potter-game Hogwarts Legacy voorlopig nog niet in de winkelschappen verschijnt. De game is vermoedelijk uitgesteld tot 2023.

Krijg je al een soort déjà vu-gevoel? Dat kan goed kloppen. Ongeveer een jaar geleden werd Hogwarts Legacy uitgesteld tot 2022. Nu eindelijk de magische drie tweeën in het jaartal staan, lijkt het er echter op dat we nóg een jaartje langer moeten wachten. In de Sacred Symbols-podcast gaf podcasthost Colin Moriarty aan dat hij achter de schermen heeft gehoord dat er wat problemen met de game zijn. Daardoor zou de game dit jaar niet meer kunnen verschijnen. Moriarty was niet heel open over waar hij het nieuws gehoord had en wist ook niet te vertellen wat voor soort problemen de game plagen. Neem dit gerucht, zoals ieder ander gerucht, dus met een korreltje zout.

onbekend

Avalanche Studios heeft nog niet gereageerd op het gerucht. Heb jij er moeite mee om eventueel weer een jaartje extra te wachten op Hogwarts Legacy en ga je alle Harry Potter-films marathonnen om de pijn te verzachten? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: Sacred Symbols
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 februari 2023

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord