Check hier alle E3 2021-content

Grand Theft Auto: San Andreas

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2004
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Nintendo 3DS, Mobile
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Gerucht: HD-versie GTA: San Andreas naar Xbox 360 en PS3

Het zou zo maar eens kunnen dat Rockstar binnenkort een HD-versie van GTA: San Andreas uitbrengt voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Op de website Xbox 360 Achievements is namelijk een lijst met Achievements van de game geplaatst.

Volgens de lijst bevat de Xbox 360-versie 33 Achievements, die goed zijn voor 1000 punten. Doordat de Classic-versie van de game ook is verdwenen van Xbox Live Marketplace en uit de PlayStation Store worden de geruchten alleen maar sterker dat er inderdaad een HD-versie van de game wordt uitgebracht voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Het zou in ieder geval een goed moment zijn voor een HD-versie aangezien de game deze maand zijn tiende verjaardag viert.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?