Check hier alle E3 2021-content

Half-Life: Alyx

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 23 maart 2020
  • Platformen Pc, VR
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Gerucht: Half-Life: Alyx vervolg gelekt door Valve

Een vervolg op Half-Life: Alyx lijkt gelekt te zijn door Valve. Reporter en Valve dataminer Tyler McVicker praatte in een video over het VR project van Valve waar geruchten over rondgaan.

Het nieuwe project van de studio staat bekend als 'Citadel' en de code ervan lijkt te verwijzen naar Half-Life VR. De nieuwe code lijkt gebaseerd te zijn op het framework van Half-Life: Alyx, aldus McVicker. De code is een belangrijk deel van het ecosysteem van het nieuwe project. 'Het lijkt erop dat er twee virtual reality content teams samenwerken onder de vlag van Valve', zegt McVicker. Eén van die teams werkt volgens hem aan Citadel en het andere team aan het mogelijke vervolg op Alyx. Valve heeft zelf nog geen woord gerept over een mogelijk vervolg op de VR game, dus voor nu is het beter om de woorden van McVicker met een korrel zout te nemen.

Half-Life Alyx kwam uit op 23 maart 2020.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?