Gerucht: Half-Life: Alyx vervolg gelekt door Valve

Geplaatst: 30 maart 2021 16:53

Een vervolg op Half-Life: Alyx lijkt gelekt te zijn door Valve. Reporter en Valve dataminer Tyler McVicker praatte in een video over het VR project van Valve waar geruchten over rondgaan.

Het nieuwe project van de studio staat bekend als 'Citadel' en de code ervan lijkt te verwijzen naar Half-Life VR. De nieuwe code lijkt gebaseerd te zijn op het framework van Half-Life: Alyx, aldus McVicker. De code is een belangrijk deel van het ecosysteem van het nieuwe project. 'Het lijkt erop dat er twee virtual reality content teams samenwerken onder de vlag van Valve', zegt McVicker. Eén van die teams werkt volgens hem aan Citadel en het andere team aan het mogelijke vervolg op Alyx. Valve heeft zelf nog geen woord gerept over een mogelijk vervolg op de VR game, dus voor nu is het beter om de woorden van McVicker met een korrel zout te nemen.

Half-Life Alyx kwam uit op 23 maart 2020.

Bron: Tyler McVicker

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Half-Life: Alyx

Series

-

Uitgever

Valve

Reviewscore

-

Platforms

Pc, VR

Releasewindow

23 maart 2020

Ontwikkelaar

Valve Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord