Half-Life 3

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Gerucht: Half-Life 3 reactie op Steam concurrent Epic Games Store?

Steam heeft er concurrentie bijkregen uit een onverwachte hoek. Epic Games heeft in december een Store gelanceerd en dit kan wel eens uitgroeien tot iets groots, zeker nu ze Fortnite kunnen inzetten als hun grootste troef. Er kiezen daarnaast steeds meer kleine ontwikkelaars voor het stallen van hun games bij Epic Games Store. Valve is vooralsnog stil geweest en slaat mogelijk terug met Half-Life 3 als een reactie daarop. Eric Wolpaw, bekend van het verhaal van onder andere Half-Life 2, keert terug bij het bedrijf.

Portal, Half-Life en Left 4 Dead-schrijver had Valve in februari 2017 verlaten. De naam van Wolpaw dook onlangs op in de kaartgame van Valve, Artifact. De grote baas van Valve, Gabe Newell, heeft zojuist bekendgemaakt dat Wolpaw is teruggekeerd op zijn oude stek. Jay Pinkerton is ook weer terug bij het Amerikaanse bedrijf. Valve houdt vooralsnog zijn lippen stijf op elkaar, maar alles lijkt erop dat ze werken aan Half-Life 3 als reactie op Epic Games Store.

HalfLife 3

Half-Life 2: Episode 2 komt alweer uit 2007 en het derde deel is alweer een hele tijd in ontwikkeling. Ik denk persoonlijk niet dat er nog veel gamers naar deze game uitkijken, daarvoor is het alweer te lang geleden. Zeker niet als aanval tegen Fortnite. Tenzij de ontwikkelaar ook werkt aan een nieuwe Portal en Left 4 Dead-game. We houden het voor je in de gaten.

BRON ShackNews

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?