Gerucht: Guitar Hero: Red Hot Chili Peppers in de maak

Na Aerosmith, Metallica en Van Halen komt er nu mogelijk een nieuwe Guitar Hero uit met in de hoofdrol de Red Hot Chili Peppers. Uit een interesse-onderzoek wat website Kotaku in handen is gekomen wordt het volgende vermeld:

Celebrate the entirety of the Red Hot Chili Peppers' life, starting with their early days in LA, to their famous Hyde Park concert to their highly anticipated new studio album. Discover the story behind their legendary music as you unlock interviews, retrospectives, concert footage and other commentary.

Bij Activision houden ze nog de mond dicht, maar met de veronderstelling dat de Red Hot Chili Peppers volgend jaar hun nieuwe album uitbrengen, lijkt het allemaal wel logisch te zijn.

Tot die tijd kunnen we nummers van de Red Hot Chili Peppers spelen op de oudere Guitar Hero delen. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?