Check al onze gamescom content hier!

Gerucht: Guild Wars 2 in 2011?

Guild Wars lijkt op veel andere RPG's, maar het grote voordeel van deze game is, dat je geen maandelijkse kosten hoeft te bètalen om te blijven spelen. Guild Wars heeft al veel uitbreidingen gehad en vandaag heeft ontwikkelaar NCsoft laten weten dat deel 2 misschien in 2011 gaat verschijnen.

2011 duurt nog wel even, maar niet getreurd; NCsoft gaat mogelijk een gesloten bèta starten van Guild Wars 2 in 2010. Dit zijn echter allemaal hints van de ontwikkelaar. Het is niet zeker of we het hier over Guild Wars 2 hebben. Het kan ook kan ook gaan om Blade & Soul, de andere titel van NCsoft. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?