Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Gerucht: GTA V zal er zijn op de E3 2010

Jesse Divich, analist bij EEDAR (Electronic Entertainment and Research), een onafhankelijk marktonderzoekbureau, zegt dat we het nieuwe deel van GTA wel eens op de komende E3-beurs kunnen gaan zien. In GTA IV en de uitbreidingen werd namelijker al snel duidelijk dat we nog lang niet van de serie af zijn.

Rockstar Games gaat op de E3 in juni geen speelbare versie tonen, het zal naar alle waarschijnlijkheid net als met deel IV met een teaser worden aangekondigd, aldus Divnich. Het gaat hier enkel maar om een gerucht, of het allemaal waar is zullen we in juni gaan meemaken, tijdens de E3 2010.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?