Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Gerucht: GTA V op de E3

Volgens de website GameReactor zal op de aankomende E3 een nieuwe Grand Theft Auto worden aangekondigd door Rockstar. Dit nieuwe deel zal volgens de geruchten de naam Grand Theft Auto V: Vice gaan dragen.

De website is in het bezit van een lijst waarop valt te zien dat er een nieuwe GTA word aangekondigd. Of dit echt het geval is zien we natuurlijk pas over twee weken, want dan zal de E3 plaatsvinden in Los Angeles.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?