Gerucht: GTA 6 geruchten hinten naar eerste details

Geplaatst:
Aangepast: 27 juli 2022 22:03

GTA 6, de nieuwste game in de succesvolle franchise van Rockstar, krijgt een vrouwelijke hoofdrolspeler. Zo wordt door meerdere mensen op Twitter gemeld.

Rockstar Games zelf heeft officieel nog niks bekendgemaakt over de nieuwe Grand Theft Auto-game, maar als we verschillende bronnen op Twitter mogen geloven wordt de hoofdrol in GTA 6 vertolkt door een vrouw. Dat zou voor het eerst in de geschiedenis van GTA zijn. Tom Henderson was een van de eerste op Twitter die claimt dat de protagonist een vrouw is, maar ook LegacyKillaHD heeft dit inmiddels op Twitter ondersteund. Naast de hoofdrolspeler is het natuurlijk ook nog de vraag waar de game zich eigenlijk gaat afspelen. Al lange tijd doen geruchten over de locatie van GTA 6 de ronde. Diezelfde LegacyKillaHD geeft aan dat zijn bron hem heeft laten zien dat de "Project Americas" leak echt is. Dat zou betekenen dat GTA 6 zich in Vice City gaat afspelen. Voorlopig zullen we nog even moeten wachten voor Rockstar ons het officiële antwoord geeft.

Vooralsnog heeft Rockstar Games zelf niets naar buiten gebracht over GTA 6. Tot dat zover is moeten we het dus nog doen met GTA 5 en GTA Online. Ook geen straf natuurlijk.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GTA 6

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2025

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord