Gerucht: Grand Theft Auto 6 verschijnt in 2023

Geplaatst: 27 mei 2020 10:27
Aangepast: 27 mei 2020 10:28

De geruchtenmolen rondom een nieuwe GTA-game wordt weer aangeslingerd. Grand Theft Auto 6 verschijnt volgens geruchten in 2023.

Het is inmiddels alweer bijna zeven jaar geleden dat Grand Theft Auto v uitkwam. De game, en dan met name de online-variant, is nog steeds ontzettend populair en van een potentieel nieuw deel in de serie is voorlopig ook nog geen sprake. Vorig jaar dook een gerucht op over GTA 6 die zich in Rio de Janeiro en Vice City afspeelt, maar daar bleef het dan ook bij. De Amerikaanse techsite VentureBeat beweert nu dat Grand Theft Auto 6 in 2023 uitkomt. Volgens hen heeft Take-Two Interactive, het moederbedrijf van ontwikkelaar Rockstar Games, in een financieel rapport voor het fiscale jaar van 2023 aangegeven 89 miljoen dollar aan marketingbudget nodig te hebben. Volgens VentureBeat kan dat maar een ding betekenen en dat is de release van een grote game als Grand Theft Auto 6.

Wanneer de nieuwe Grand Theft Auto-game uitkomt, is nog niet bekend. Ontwikkelaar Rockstar Games heeft namelijk nog niets losgelaten over een nieuwe game in de franchise.

Bron: VentureBeat
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord