Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Gerucht: Grand Theft Auto 5 in London?

Opmerkelijk gerucht weer, ditmaal over een locatie van de mogelijke opvolger van Grand Theft Auto 4. Op pagina 13 van het boekje van de game Episodes From Liberty City staat namelijk een interessante afbeelding. Hierop zijn wat bergen zichtbaar en het woord 'Seagull'. Seagull is de naam van een Theater in London. Tevens staat er ook: 'Liberty City, It's Over. Next Stop.'

Dit alles zou kunnen betekenen dat de de nieuwe GTA game zich afspeelt in London, maar wellicht gaat het enkel maar om downloadbare content, wie zal het zeggen. Rockstar weet in ieder geval hoe ze mensen nieuwsgierig kunnen maken. Persoonlijk zou het leuker zijn als de nieuwe GTA game niet enkel maar stad kent, maar ook wat natuur. Bekijk de afbeelding hieronder en trek zelf maar je conclusie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?