Gran Turismo

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2009
  • Platformen PlayStation Portable
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Gerucht: Gran Turismo op 3 blu-ray discs?

Een opmerkelijk gerucht doet er nu de ronde, Gran Turismo 5 zal uitkomen op maar liefst drie blu-ray discs. Kazunori Yamauchi van Polyphony Digital heeft de boxart laten zien. De foto daarvan kun je via de link hieronder checken.

Zoals je kunt zien bevat het doosje een rode, blauwe en een zwarte blu-ray disc. Zou het waar zijn dat de game zo enorm groot is, wie zal het zeggen? Zie het zelf hieronder en oordeel zelf maar.

Klik hier om naar de site te gaan

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?