Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gerucht: Gran Turismo 5 toch op E3?

Volgens een Frans PlayStation magazine zal Gran Turismo 5 wel aanwezig zijn op E3. Sony en Polyphony zullen het dan ook uitgebreid over de game gaan hebben, volgens het magazine althans.

Op de lijst met games van Sony stond de game er namelijk niet op vermeld. Daarbij komt dat het magazine de enige is die beweert dat Gran Turismo 5 op de E3 zal zijn. Houd Gameliner dus in de gaten voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?