God of War: Ragnarök

  • Ontwikkelaar Santa Monica Studio
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score -

Gerucht: God of War Ragnarök komt naar de PS4 en de PS5

God of War: Ragnarök komt naar de PlayStation 4 en de PlayStation 5, claimt de voormalige director van de gameserie, David Jaffe.

Jaffe reageerde op een vraag op Twitter met het nieuws dat de game voor beiden consoles uit gaat komen. 'Ik weet zeker dat de volgende God of War op de PS4 en de PS5 uitkomt. Natuurlijk gaat dat gebeuren', waren zijn woorden. In hoeverre zijn woorden serieus genomen moeten worden, valt echter te betwisten. Jaffe heeft namelijk niet meer meegewerkt aan een God of War-game sinds God of War 2 uit 2007. Aan de andere kant is het wel logisch dat hij zich er zo zeker over durft te uiten. Tot nu toe brengt Sony alle exclusieve games van dit jaar op beiden consoles uit. Het zou dus geen grote verrassing zijn als dit ook voor God of War: Ragnarök geldt.

God of War: Ragnarök staat gepland voor 2021.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?