Gerucht: God of War Ragnarök komt naar de PS4 en de PS5

Geplaatst:
Aangepast: 7 januari 2021 12:21

God of War: Ragnarök komt naar de PlayStation 4 en de PlayStation 5, claimt de voormalige director van de gameserie, David Jaffe.

Jaffe reageerde op een vraag op Twitter met het nieuws dat de game voor beiden consoles uit gaat komen. 'Ik weet zeker dat de volgende God of War op de PS4 en de PS5 uitkomt. Natuurlijk gaat dat gebeuren', waren zijn woorden. In hoeverre zijn woorden serieus genomen moeten worden, valt echter te betwisten. Jaffe heeft namelijk niet meer meegewerkt aan een God of War-game sinds God of War 2 uit 2007. Aan de andere kant is het wel logisch dat hij zich er zo zeker over durft te uiten. Tot nu toe brengt Sony alle exclusieve games van dit jaar op beiden consoles uit. Het zou dus geen grote verrassing zijn als dit ook voor God of War: Ragnarök geldt.

God of War: Ragnarök staat gepland voor 2021.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War: Ragnarök

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

9 november 2022

Ontwikkelaar

Santa Monica Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord