Gerucht: God of War en God of War II op Blu-Ray?

God of War wist al een sterke indruk achter te laten op de consument en de pers. God of War 2 versterkte deze indruk nog even. Een tijdje terug werd bekendgemaakt dat veel mensen het wel zien zitten om deze twee games op een Blu-Ray te krijgen als extra bij de God of War III Collector's Edition.

Op Twitter maakte Marco Delgado, PlayStation Manager van Sony Mexico, bekend dat de eerste twee God of War-games op Blu-Ray zal verschijnen, inclusief een demo van God of War III. De tweet waarin dit stond is inmiddels verwijderd.

Wij weten niet zeker of dit gerucht waar is. Iedereen kan namelijk zeggen dat hij of zij Marco Delgado is op Twitter. Blijf Gameliner in de gaten houden voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?