Gerucht: Ghost Recon Predator is een geweldadige game

Het is natuurlijk niet helemaal geheim dat Ubisoft aan Ghost Recon deel 4 werkt. Alhoewel de game nog niet officieel aangekondigd is door Ubisoft, dook er onlangs een releaselijst op met Ghost Recon 4 op. Later was deze game ook terug te vinden op het financiële rapport van het eerste kwartaal, waarop stond dat de game werd uitgesteld.

De game zal onder de naam gaan van Ghost Recon: Predator. Door het Australische OFLC rating board wordt deze game echter als gewelddadig beschouwd! Helaas is er verder nog niets bekend van deze game en moeten we het hiermee doen. Zodra er meer informatie is over deze game vindt je het hier op Gameliner.nl.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?