Gerucht: Gepensioneerde Fils-Aime teaset nieuw Retro Studios-karakter

Geplaatst: 19 april 2019 14:50

De pas gepensioneerde directeur van Nintendo Amerika, Reggie Fils-Aime, heeft mogelijk een nieuw karakter van Retro Studios geteased. Op zijn gloednieuwe Twitteraccount plaatste hij een aantal foto's van de afscheidscadeaus die hij van zijn oud-collega's heeft gehad, waarvan die van Retro Studios extra opviel bij fans.

Retro Studios heeft hem een tekening gegeven met alle populaire personages van de ontwikkelaar met de oud-directeur erop. Onder andere Donkey Kong, Diddy Kong en Metroid zijn van de partij, maar als je goed naar de foto kijkt zie je nog een personage op de tekening staan. Er is weinig van het personage te zien behalve een robotachtige hand, omdat Fils-Aime hem uit het zicht onttrekt door een tactisch geplaatst Mario beeld. Je kan de Tweet in kwestie hieronder bekijken.

Wat denken jullie is deze mysterieuze hand een teaser voor een nieuwe Retro Studios-game? Retro Studios heeft nog niet op dit gerucht gereageerd.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.