Call of Duty: Black Ops

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 9 november 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gerucht: Gelekte beelden van Call of Duty: Black Ops bèta?

Vandaag is er een screenshot op het internet verschenen die doet vermoeden dat Call of Duty: Black Ops een bèta krijgt. Op de website van Leakerz staat meer informatie.

Dat er een bèta kwam wisten we al. De screenshots doen echter vermoeden dat de bèta ook voor de PlayStation 3 verschijnt, terwijl verschillende bronnen beweren dat de bèta exclusief voor de Xbox 360 is. Dit verhaal gaat nog een staartje krijgen. Call of Duty: Black Ops verschijnt 10 november voor pc, Xbox 360 en PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?