Check al onze gamescom content hier!

Gerucht: Geen installatie voor Final Fantasy 13?

Volgens de site Uffsite.net zal er voor Final Fantasy 13 geen installatie nodig zijn. Dit verraadt de gelekte cover art van de game. Er zou op staan dat je enkel een minimum aan 500kb kwijt bent en dat neemt dus net zo min ruimte in als een tandenborstel in je weekendtas.

Het moet wel gezegd worden dat het hier gaat om een niet officieel bevestigde cover, dus niks is nog zeker. Verder zou de PlayStation 3 versie losse audio bevatten op de disc en zullen de cut-scenes in volledig 1080p draaien, een klein voordeel ten opzichte van de Xbox 360 versie. Final Fantasy 13 zal in maart 2010 verschijnen voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?