Gerucht: Gears of War 3 komt uit in april 2011

Volgens een bron van Edge komt God of War 3 uit in april 2011. De precieze datum zou 8 april moeten worden volgens Edge. De game zelf is nog steeds niet officieel bekendgemaakt, maar verwacht wordt dat we meer duidelijkheid zullen krijgen op de E3 dit jaar. Eerste werd verwacht dat de game dit jaar nog het licht zou zien, maar nadat Epic bekend maakte dat ze geen games zullen uitbrengen in 2010, is dit gelijk ontkracht.

We zullen de E3 dit jaar moeten afwachten voor een officiële bekendmaking en meer informatie betreft de releasedatum en de game zelf.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?