Gerucht: Gears of War 3 aankondiging tijdens E3

Vorige week vertelde Epic Games dat de E3 van dit jaar waarschijnlijk zeer interessant gaat worden voor de Gears of War-fans. De eerste hint naar het derde deel binnen de Gears of War-serie was dus al binnen en nu komt Cliff Blezinksi, lead designer Gears of War, met een tweede hint.

In games we do things in threes. I don't know why, honestly, we just do.

Blezinksi weet dus niet waarom, maar games worden vaak in drieën gemaakt. Het zou dus maar zo kunnen dat ook de Gears of War-serie uit drieën zal gaan bestaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?