Gerucht: Forza Horizon 5 komt mogelijk al volgend jaar uit

Forza Horizon 5 zou zomaar volgend jaar al uit kunnen komen, dat maken we op uit hints van journalisten. Forza Horizon lijkt voorrang te krijgen op Forza Motorsport.

Volgens een anonieme bron uit de game industrie zou Forza Horizon 5 volgend jaar al uit kunnen komen. We wisten al dat Forza Motorsport in ontwikkeling was voor de Xbox Series X, maar er is nog geen bevestiging gekomen voor een nieuwe Forza Horizon game. GameBeat journalist Jeff Grubb verwacht echter dat we volgend jaar al de kans zullen krijgen om het nieuwe deel in de Horizon-serie te spelen. Zelfs nog voordat de volgende Forza Motorsport uitkomt. 'Er werd een aantal maanden geleden al gehint naar een nieuwe Motorsport, maar ik denk dat we de volgende Forza Horizon game eerder krijgen. Volgend jaar zelfs al', zei Grubb onlangs tijdens de Xbox Empire podcast. Daarbij is er nog geen releasedatum vrijgegeven voor Forza Motorsport. Forza Horizon 4 sloeg een heel andere richting in door als racegame een battle royale modus toe te voegen, dus we zijn benieuwd wat ons te wachten staat met Horizon 5.

Er is geen releasedatum bekend voor de volgende Forza Horizon.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?