Fortnite
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Third Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE -

Gerucht: Fortnite komt met Batman crossover

Er is mogelijk een Batman crossover met Fortnite in aantocht. Deze geruchten zijn ontstaan nadat er een aantal dingen over dit evenement zijn gelekt en op een Fortnite fan Twitter-account zijn geplaatst.

Fornite heeft al meerdere crossovers met populaire franchises gehad, zoals met The Avengers eerder dit jaar. Nu zijn er dingen gelekt die hinten op crossover met Batman. Zo is er een map gevonden waarop te zien is dat Tilted Towers is vervangen met Gotham City. Ook zijn er in de data van Fortnite een aantal wapens gevonden: een boemerang met de naam de Explosive Batarang en een pistool, de Batman Grapnel Gun. Je kan de tweets hieronder bekijken.

Wanneer en of het crossover evenement tussen Fortnite en Batman komt is nog niet bekend.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?