Fortnite
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Third Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE -

Gerucht: Fortnite gaat verder als Fortnite: Chapter 2

Een screenshot van de Italiaanse App Store heeft voor nieuwe Fortnite geruchten gezorgd. De geruchten gaan over de naamsverandering naar Fortnite: Chapter 2 en de betekenis hiervan.

Met het aankomende einde van seizoen tien zijn er nieuwe geruchten ontstaan over de toekomst van Fortnite. Een screenshot van de Italiaanse App Store toont namelijk een afbeelding waarop de personages naar een onbekende locatie staren. Daarnaast wordt de game aangeduid als Fortnite: Chapter 2. De geruchten gaan dat Fortnite de Early Access gaat verlaten en dat er een nieuwe map, boten en een nieuw verhaallijn wordt toegevoegd.

Fortnite Chapter 2

Op 13 oktober vindt er een live stream plaats waarin seizoen tien ten einde komt. Fortnite is beschikbaar op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, en mobiele apparaten.

BRON VG247

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?