Gerucht: Fortnite gaat verder als Fortnite: Chapter 2

Geplaatst:
Aangepast: 12 oktober 2019 15:38

Een screenshot van de Italiaanse App Store heeft voor nieuwe Fortnite geruchten gezorgd. De geruchten gaan over de naamsverandering naar Fortnite: Chapter 2 en de betekenis hiervan.

Met het aankomende einde van seizoen tien zijn er nieuwe geruchten ontstaan over de toekomst van Fortnite. Een screenshot van de Italiaanse App Store toont namelijk een afbeelding waarop de personages naar een onbekende locatie staren. Daarnaast wordt de game aangeduid als Fortnite: Chapter 2. De geruchten gaan dat Fortnite de Early Access gaat verlaten en dat er een nieuwe map, boten en een nieuw verhaallijn wordt toegevoegd.

Op 13 oktober vindt er een live stream plaats waarin seizoen tien ten einde komt. Fortnite is beschikbaar op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, en mobiele apparaten.

Bron: VG247

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord