Gerucht: Firefox naar PlayStation 3?

De PlayStation 3 is volgens Sony een echte alleskunner. Er is pas net een update gekomen waarmee het onder andere mogelijk is geworden om met je PS3 op Facebook te kunnen, maar volgens bepaalde geruchten is Sony nu alweer bezig met een andere integratie.

Volgens de geruchten zou Sony namelijk in gesprek zijn met Mozilla om Firefox naar de PS3 te halen. Goed nieuws dus, aangezien de huidige browser op de PlayStation 3 niet bepaald geweldig is. Sony en Mozilla hebben echter nog niks bevestigd over dit gerucht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?