Gerucht: Final Fantasy VII remake wordt onthuld tijdens Sony's nieuwe State of Play

Geplaatst:

Het lijkt er op dat Square Enix teasers online heeft gezet voor een mogelijke onthulling van de langverwachte Final Fantasy VII remake. Deze onthulling moet plaatsvinden tijdens Sony's State of Play-presentatie van morgennacht.

Tijdens de aankomende State of Play heeft Sony alvast verklapt aandacht te hebben voor de MediEvil remake en een nieuwe game, maar houdt verder de kaken nog stijf op elkaar. Echter reageerde de brand manager van Final Fantasy, Shinji Hashimoto, via Twitter op de State of Play-aankondiging met de woorden: "Oh, You've Come." Rond vrijwel dezelfde tijd plaatste Square Enix onderstaande tweet op de officiële Twitterpagina van Final Fantasy.

Sony's nieuwste editie van State of Play vindt plaats in de nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 mei om middernacht.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord