Check hier alle PlayStation State of Play content

Gerucht: Final Fantasy V en VI naar 3DS

Final Fantasy III en IV werden al als remakes uitgebracht op de DS. Final Fantasy V en VI kwamen echter niet terug op de DS. Volgends Square Enix konden ze deze games niet als remakes uitgebracht worden vanwege technische problemen. Nu wil de ontwikkelaar echter gaan kijken of de 3DS wel voor uitkomst kan zorgen.

Rather than creating (Final Fantasy) V or VI for the current DS we want to take a look to see how 3DS does, how it evolves, and then make a decision.

Square Enix wil dus nog even afwachten hoe de 3DS om gaat met deze game, voordat ze een beslissing gaan nemen. Het kan dus maar zo zijn dat Final Fantasy V en VI naar de 3DS komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?