Gerucht: Final Fantasy Fortress is weer terug

Square Enix komt met goed nieuws, aldus een gerucht in Game Informer magazine. Volgens dit gerucht zal Final Fantasy Fortress namelijk gewoon weer terug zijn in ontwikkeling.

Het project zal echter niet worden voortgezet door ontwikkelaar Grin. Final Fantasy Fortress zal namelijk verder worden ontwikkeld door Square Enix en de nieuwe studie, althans volgens het gerucht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?