Far Cry 3

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 november 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

Gerucht: Far Cry 3 komt eraan

Op een persbijeenkomst van de nieuwe game Avatar van Ubisoft hebben redacteuren van Official PlayStation Network in een interview met scriptschrijver Kevin Shortt van Ubisoft te horen gekregen dat er aan Far Cry 3 gewerkt wordt.

No, I'm not. But I know the team are and what I've seen looks pretty exciting.

Net als het tweede deel speelt deel 3 af in Afrika, maar ook werd Antartica genoemd als mogelijke locatie. Ubisoft heeft dit nieuws nog niet officieel bevestigd. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?