Gerucht: Fall Guys en Fortnite crossover gelekt

Geplaatst: 9 februari 2021 09:03
Aangepast: 9 februari 2021 09:09

Het lijkt erop dat Fall Guys en Fortnite een crossover evenement krijgen, aldus een dataminer die bepaalde Fall Guys files tegenkwam.

Fortnite leaker Max heeft een aantal bestanden gevonden in de back-end van Fall Guys die over Fortnite gaan en een aantal specifieke personages uit de battle royale game. Cuddle Team Leader, Peely, Bunny Brawler, Rippley en natuurlijk de Llama. Het meest voor de hand liggend zou zijn dat het om cosmetische voorwerpen gaat voor Fall Guys. Max heeft nog een theorie, namelijk dat de aanwezigheid van Bunny Brawler wijst op een Fall Guys en Fortnite crossover paasevenement. De vraag is nu nog of het evenement exclusief in Fall Guys plaats gaat vinden, of ook in Fortnite. Beiden games maken vaker gebruik van crossovers, dus de kans is groot dat beiden games dit evenement gaan hosten. Zo had Fall Guys onlangs nog een crossover met Doom en Fortnite met Terminator.

Als Max gelijk heeft, kunnen we dit Fall Guys en Fortnite crossover evenement rond Pasen verwachten.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord