Gerucht: Fable en Perfect Dark IP's vernieuwd

De IP's van Fable en Perfect Dark zijn vernieuwd. Dit kan een aantal dingen betekenen, maar volgens Xbox marketing topman Aaron Greenberg is het niks bijzonders.

Fable en Perfect Dark zijn beide twee games die heftig besproken worden. Beide games zijn namelijk fanfavorieten IP's van Microsoft, waar ze de afgelopen jaren niks mee gedaan hebben. Het gerucht gaat al een tijdje dat Playground Games bezig is met de nieuwste Fable, terwijl de nieuwste studio van Microsoft, The Initiative, bezig is met een reboot van Perfect Dark. Een journalist genaamd Tom Warren vond de nieuwste Twitter accounts voor beide series. Aron Greenberg kwam echter snel met een antwoord en vertelde dat het niks te betekenen had. Toch zijn vele Xbox fans niet overtuigd van het antwoord van Greenberg. We gaan er snel achterkomen tijdens het juli evenement van Xbox.

Gaan we Fable en Perfect Dark zien tijdens het juli evenement van Xbox? Laat ons jouw gedachten weten in de comments!

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?