Gerucht: Er komt een Pokémon Presents aflevering in juni

Geplaatst:

Een leaker die in het verleden al vaker gelijk heeft gehad over Pokémon geruchten onthulde onlangs dat er een nieuwe Pokémon Presents komt in juni.

De aflevering zal volgens hem verbonden zijn met Nintendo's ideeën voor de E3 2021. KeliosFR is ook degene die al eerder voorspelde dat de remakes van Diamond en Pearl aangekondigd zouden gaan worden. Hij was ook de eerste die beelden van de games online plaatste voordat ze officieel werden onthuld. Volgens Kelios zal de aflevering van Pokémon Presents in het begin van juni worden uitgezonden en dat hij releasedatums gaat onthullen voor Pokémon Unite en Pokémon Brilliant Diamond and Shining Pearl, naast andere details over de games. De laatste Pokémon Presents aflevering kwam in februari online en onthulde voor het eerst het bestaan van de Diamond and Pearl remakes.

Volgens KeliosFR kunnen we de volgende aflevering van Pokémon Presents begin juni verwachten.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Brilliant Diamond

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

ILCA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord