Gerucht: Epic Games Store mogelijk naar Android-apparaten

Het gerucht gaat rond dat Epic Games Store mogelijk als applicatie gelanceerd wordt voor Android-apparaten. Dit is naar voren gekomen uit een interview met Epic Games CEO Tim Sweeney.

In een interview met GameSpot heeft de CEO van Epic Games, Tim Sweeney, eventuele toekomstplannen gedeeld. Sweeney meldde dat er een mobiele versie van de Epic Games Store komt voor Android-apparaten. Daarnaast hoopt hij dit ook voor iOS-apparaten te doen, maar dat gaat ingewikkelder. Apple staat namelijk geen concurrerende webwinkels toe op dit moment. Het zou goed kunnen dat Epic Games er al mee bezig is voor Android-apparaten, aangezien de Fortnite Launcher al deel uitmaakt van de Epic Games applicatie. De bedoeling van de Epic Games Store applicatie is dat ontwikkelaars hun games in de toekomst via deze applicatie kunnen aanbieden.

Fortnite Android1

Het is nog onduidelijk wanneer Epic Games Store wordt gelanceerd voor mobiele apparaten en of dit uiteindelijk gaat gebeuren.

BRON GameSpot

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?