Yo-Kai Watch
  • ONTWIKKELAAR Level-5
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 april 2016
  • PLATFORMEN Nintendo 3DS
  • GAMELINER SCORE

Gerucht: Eerste Yo-kai Watch naar Nintendo Switch

De Nintendo Switch wordt steeds populairder en steeds meer oudere games krijgen dan ook een port naar deze console. Zo komt wellicht de eerste Yo-kai Watch-game ook naar de Nintendo Switch.

Yo-kai Watch is ooit begonnen als een game voor de Nintendo 3DS. Inmiddels is de serie uitgegroeid tot een ware mediafranchise met meerdere games, een anime die internationaal wordt uitgezonden en een manga-serie. De Yo-kai Watch-games doen het erg goed, met inmiddels al drie delen en meerdere spin-offs. Deze games zijn tot nu toe allemaal uitgekomen op de Nintendo 3DS. Volgens Dennoji Reto, de virtuele Youtuber van Yo-kai Watch-ontwikkelaar Level 5, komt de originele Yo-kai Watch-game echter naar de Nintendo Switch. In haar meest recente video naar aanleiding van de aankondiging van de Switch Lite geeft Reto aan dat zowel Ni No Kuni als Yo-kai Watch straks op de handheldconsole te spelen zijn.

Level 5 zelf heeft nog niets aangekondigd of bevestigd. De virtuele Youtuber van de studio geeft verder ook geen releasedatum voor de game prijs. Tot er dus een officiële aankondiging komt, kun je de eerste Yo-kai Watch-game uit 2016 enkel spelen op de Nintendo 3DS.

BRON Level 5

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?