Gerucht: Een miljoenenverkoop voor Natal

Een derde Xbox komt er zeker in de toekomst, want volgens uitgever Microsoft is het eerst tijd voor Xbox Natal. Natal is de laatste tijd al heel vaak naar voren gekomen, want het moet de accessoire worden die de Xbox 360 naar ongekende hoogtes zal tillen.

Aaron Greenberg ziet het wel zitten, hij voorspelt nu al dat Natal in miljoenen huishouden te vinden zal zijn. Aan hoeveel miljoen hij zat te denken, is nog onbekend, maar Microsoft kijkt in ieder geval omhoog.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?