Mass Effect Legendary Edition

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 14 mei 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG, Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Gerucht: EA werkt aan Mass Effect-trilogie remaster

De geruchtenmolen is weer aangezwengeld en ditmaal gaat het om de sci-fi RPG Mass Effect. EA schijnt namelijk aan een remaster van de Mass Effect-trilogie te werken.

Gisteren onthulde Electronic Arts dat de studio een flink aantal releases voor het komende jaar in de pijplijn heeft zitten. EA komt dit jaar met vier nieuwe games, waarvan een volgens de studio een remaster van een HD EA-titel of serie is. Nu heeft de ontwikkelaar zelf niet aangegeven welke game of games in een nieuw jasje worden gestoken, maar het internet speculeert over een remaster van de gehele Mass Effect-trilogie. Voor dit gerucht is verder geen sterk bewijs, op een tweet van Jeff Grubb na. Jeff Grubb, die werkzaam is bij techsite VentureBeat, had namelijk via Twitter laten weten dat de remaster waar EA het in haar financiële overleg over had een remaster van Mass Effect gaat zijn. Of de beste man gelijk heeft, moet nog blijken.

Hopelijk maakt EA gauw meer bekend over de remaster die eraan zit te komen.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?