Gerucht: EA werkt aan Mass Effect-trilogie remaster

Geplaatst:
Aangepast: 3 februari 2021 11:50

De geruchtenmolen is weer aangezwengeld en ditmaal gaat het om de sci-fi RPG Mass Effect. EA schijnt namelijk aan een remaster van de Mass Effect-trilogie te werken.

Gisteren onthulde Electronic Arts dat de studio een flink aantal releases voor het komende jaar in de pijplijn heeft zitten. EA komt dit jaar met vier nieuwe games, waarvan een volgens de studio een remaster van een HD EA-titel of serie is. Nu heeft de ontwikkelaar zelf niet aangegeven welke game of games in een nieuw jasje worden gestoken, maar het internet speculeert over een remaster van de gehele Mass Effect-trilogie. Voor dit gerucht is verder geen sterk bewijs, op een tweet van Jeff Grubb na. Jeff Grubb, die werkzaam is bij techsite VentureBeat, had namelijk via Twitter laten weten dat de remaster waar EA het in haar financiële overleg over had een remaster van Mass Effect gaat zijn. Of de beste man gelijk heeft, moet nog blijken.

Hopelijk maakt EA gauw meer bekend over de remaster die eraan zit te komen.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mass Effect Legendary Edition

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 mei 2021

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord