Gerucht: EA gaat een wederopstanding van gameserie onthullen

EA gaat volgens geruchten volgende maand de wederopstanding van een bestaande gameserie onthullen tijdens een EA Play live evenement.

Motive Studio liet onlangs weten dat ze tijdens een volgende EA Play volgende maand een onthulling gaan doen die 'fans erg blij zal maken'. De studio die onder Electronic Arts valt onderging een rebranding volgend op de release van Star Wars: Squadrons afgelopen jaar. Het was de eerste game die volledig door deze studio werd gemaakt sinds hij werd opgezet in 2015. Daarvoor werkte ze mee aan DICE's Battlefront. In een blogpost van oktober 2020 vertelde Patrick Klaus van Motive Studio over hun nieuwe missie. 'Naast Star Wars: Squadrons zijn wij bezig met verschillende onaangekondigde projecten. Innovatie is moeilijk, maar het geeft ook veel energie en motivatie'. Één van de titels waar Motive Studio aan werkt, is een Star Wars actiegame. Dit is op te maken uit een vacature die de studio onlangs plaatste, die ook aangaf dat ze met meerdere games bezig zijn. De EA studio die aan de Dead Space franchise werkte, bestaat inmiddels niet meer. Deze studio heeft ook twee jaar aan een game gewerkt die een Star Wars game genaamd Ragtag, die uiteindelijk werd afgeblazen.

Voor de nieuwe game van Motive Studio is nog geen releasedatum bekend.

BRON EA Website

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?