Gerucht: EA gaat een wederopstanding van gameserie onthullen

Geplaatst:

EA gaat volgens geruchten volgende maand de wederopstanding van een bestaande gameserie onthullen tijdens een EA Play live evenement.

Motive Studio liet onlangs weten dat ze tijdens een volgende EA Play volgende maand een onthulling gaan doen die 'fans erg blij zal maken'. De studio die onder Electronic Arts valt onderging een rebranding volgend op de release van Star Wars: Squadrons afgelopen jaar. Het was de eerste game die volledig door deze studio werd gemaakt sinds hij werd opgezet in 2015. Daarvoor werkte ze mee aan DICE's Battlefront. In een blogpost van oktober 2020 vertelde Patrick Klaus van Motive Studio over hun nieuwe missie. 'Naast Star Wars: Squadrons zijn wij bezig met verschillende onaangekondigde projecten. Innovatie is moeilijk, maar het geeft ook veel energie en motivatie'. Één van de titels waar Motive Studio aan werkt, is een Star Wars actiegame. Dit is op te maken uit een vacature die de studio onlangs plaatste, die ook aangaf dat ze met meerdere games bezig zijn. De EA studio die aan de Dead Space franchise werkte, bestaat inmiddels niet meer. Deze studio heeft ook twee jaar aan een game gewerkt die een Star Wars game genaamd Ragtag, die uiteindelijk werd afgeblazen.

Voor de nieuwe game van Motive Studio is nog geen releasedatum bekend.

Bron: EA Website

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord