Gerucht: EA aast op overname WB Games

Nadat de geruchten naar buiten kwamen dat AT&T de gaming-tak wil afstoten gonsde het van de geruchten. Nu lijkt Electronic Arts zich in de strijd te mengen om Warner Bros. Games over te nemen.

Een aantal weken geleden schreef Bram al in zijn Nachtbraker over een eventuele overname van WB Games door Microsoft, maar zij zijn zeker niet de enige die interesse hebben in het bedrijf. EA zou zich nu ook gemeld hebben om WB Games in te lijven. Onder deze organisatie vallen onder andere de studio's Rocksteady en NetherRealm. Dat zijn zeker niet de minste. Rocksteady staat bekend om de Batman Arkham-games, terwijl NetherRealm de studio achter Mortal Kombat is. Bovendien beschikt Warner Bros. Media over de rechten van Harry Potter en Game of Thrones. Eerder hebben bronnen al gemeld dat Activision en Take-Two zich ook al hadden gemeld voor een overname. Het bedrijf moet zo'n slordige vier miljard euro opleveren.

Batman Arkham Knight

De tijd moet uitwijzen of en door wie Warner Bros. Games overgenomen gaat worden.

BRON Game Rant

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?