Gerucht: EA aast op overname WB Games

Geplaatst:
Aangepast: 31 juli 2020 20:41

Nadat de geruchten naar buiten kwamen dat AT&T de gaming-tak wil afstoten gonsde het van de geruchten. Nu lijkt Electronic Arts zich in de strijd te mengen om Warner Bros. Games over te nemen.

Een aantal weken geleden schreef Bram al in zijn Nachtbraker over een eventuele overname van WB Games door Microsoft, maar zij zijn zeker niet de enige die interesse hebben in het bedrijf. EA zou zich nu ook gemeld hebben om WB Games in te lijven. Onder deze organisatie vallen onder andere de studio's Rocksteady en NetherRealm. Dat zijn zeker niet de minste. Rocksteady staat bekend om de Batman Arkham-games, terwijl NetherRealm de studio achter Mortal Kombat is. Bovendien beschikt Warner Bros. Media over de rechten van Harry Potter en Game of Thrones. Eerder hebben bronnen al gemeld dat Activision en Take-Two zich ook al hadden gemeld voor een overname. Het bedrijf moet zo'n slordige vier miljard euro opleveren.

onbekend

De tijd moet uitwijzen of en door wie Warner Bros. Games overgenomen gaat worden.

Bron: Game Rant
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord