Gerucht: E3 afgelast door coronavirus

Geplaatst:
Aangepast: 11 maart 2020 13:19

Het coronavirus grijpt wereldwijd snel om zich heen en dat heeft veel impact. Uit voorzorg worden veel evenementen geschrapt en de kans is groot dat de E3 in Los Angeles daar eentje van is.

De geruchtenmolen kwam vandaag op gang na een publicatie van Bloomberg waarin werd gesteld dat de E3 dit jaar geen doorgang vindt. Al rap werden die geruchten bijgestaan door andere bedrijven zoals bijvoorbeeld Devolver Digital die op hun Twitterkanaal vrij duidelijk oproepen aan de mensen hun hotels en vliegtickets te annuleren. ESA, de organisatie achter de E3, heeft zelf op dit moment nog niets naar buiten gebracht over het al dan niet annuleren van het evenement. Onder de geruchten wordt ook aangegeven dat de E3 dit jaar wellicht wordt aangepast naar een digitale vorm. Iets wat gezien de belangen en financiën best aannemelijk is.

Het wachten is op een officiële reactie van ESA. Of het virus ook parten gaat spelen voor andere evenementen zoals de Heroes Dutch Comic Con later deze maand is nog niet bekend.

Bron: Bloomberg
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord