Gerucht: Dragon Quest's Hero deze maand nog naar Smash Ultimate

Geplaatst:
Aangepast: 18 juli 2019 12:05

We weten allemaal dat Hero uit Dragon Quest het volgende DLC-personage gaat zijn in Super Smash Bros. Ultimate, maar we weten alleen nog niet wanneer. Dragon Quest's Hero komt wellicht deze maand nog naar Smash Ultimate.

De releasedatum van een DLC-personage in Super Smash Bros. Ultimate wordt vaak op het allerlaatste moment pas bekendgemaakt. Zo werd de releasedatum van het vorige DLC-personage Joker onthuld op de dag voordat hij naar de game kwam. Met het volgende DLC-personage Hero gaat Nintendo waarschijnlijk hetzelfde doen. Naar aanleiding van een video die Nintendo zelf op YouTube heeft gezet, kunnen we echter afleiden dat de datum waarop Hero naar de game komt wellicht dichterbij is dan we denken. De video, getiteld "Nintendo Switch - Fan-Favorites & Newest Releases - July," laat zien welke content er deze maand allemaal naar de Switch komt. Daarin zien we verschillende games die in juli uitkomen, maar ook het nieuwe DLC-personage Hero. Niet lang na het posten van de video heeft Nintendo de titel aangepast naar "Nintendo Switch - Fan-Favorites & Newest Releases - Summer." Dit neemt echter niet weg dat er alsnog een grote kans is dat we Hero deze maand al kunnen verwelkomen in ons roster.

Super Smash Bros. Ultimate is momenteel te spelen op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord