Super Smash Bros. Ultimate
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 december 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Gerucht: Dragon Quest's Hero deze maand nog naar Smash Ultimate

We weten allemaal dat Hero uit Dragon Quest het volgende DLC-personage gaat zijn in Super Smash Bros. Ultimate, maar we weten alleen nog niet wanneer. Dragon Quest's Hero komt wellicht deze maand nog naar Smash Ultimate.

De releasedatum van een DLC-personage in Super Smash Bros. Ultimate wordt vaak op het allerlaatste moment pas bekendgemaakt. Zo werd de releasedatum van het vorige DLC-personage Joker onthuld op de dag voordat hij naar de game kwam. Met het volgende DLC-personage Hero gaat Nintendo waarschijnlijk hetzelfde doen. Naar aanleiding van een video die Nintendo zelf op YouTube heeft gezet, kunnen we echter afleiden dat de datum waarop Hero naar de game komt wellicht dichterbij is dan we denken. De video, getiteld "Nintendo Switch - Fan-Favorites & Newest Releases - July," laat zien welke content er deze maand allemaal naar de Switch komt. Daarin zien we verschillende games die in juli uitkomen, maar ook het nieuwe DLC-personage Hero. Niet lang na het posten van de video heeft Nintendo de titel aangepast naar "Nintendo Switch - Fan-Favorites & Newest Releases - Summer." Dit neemt echter niet weg dat er alsnog een grote kans is dat we Hero deze maand al kunnen verwelkomen in ons roster.

Super Smash Bros. Ultimate is momenteel te spelen op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?