Mortal Kombat 11
  • ONTWIKKELAAR NetherRealm Studios
  • RELEASEDATUM 23 april 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Gerucht: DLC-personages Mortal Kombat 11 bekend

De DLC-personages van Mortal Kombat 11 zijn bekend. Tenminste, als we een Reddit-gebruiker mogen geloven die de broncode van de game gezien heeft.

Mortal Kombat 11 is net uit en spelers wereldwijd genieten volop van de bloederige fightgame. Een Reddit-gebruiker onder de naam LeoNatan genoot zelfs zo van de game dat hij besloot om in de broncode te duiken. In de Switch-versie van Mortal Kombat 11 kun je namelijk middels een hack alle bestanden bekijken die in de game verborgen zitten. Deze Reddit-gebruiker heeft in deze bestanden de namen gevonden van wat mogelijk de DLC-personages kunnen zijn die later aan de game worden toegevoegd. LeoNatan heeft in totaal negen verschillende personages gevonden. Dit zijn Shang Tsung, waarvan al bevestigd is dat hij het eerste DLC-personage is, Nightwolf, Sindel, Fujin, Sheeva, Joker, Terminator, Spawn en Ash Williams. Opvallend is dat er hier negen personages genoemd worden, terwijl de Kombat Pack slechts zes DLC-personages bevat. Betekent dit dan dat er een tweede Season Pass aankomt?

Mortal Kombat 11 Shang Tsung

Mortal Kombat is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Reddit

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?