Gerucht: Dit jaar nog een nieuwe Mario game

Volgens de Japanse krant Nikkei Shimbun zal er nog dit jaar een nieuwe Mario game verschijnen voor de Nintendo Wii. Een tweede Mario game voor de Wii binnen één jaar is wel erg snel en zal dan ook een nieuw record voor Nintendo zijn sinds de 16-bit Super Nintendo.

De Japanse krant geeft echter nog geen verdere details, maar volgens Nikkei Shimbun doet Nintendo dit om de verkoopcijfers van de Nintendo Wii weer omhoog te krikken. Voorlopig blijft dit echter bij een gerucht, dus houdt Gameliner in de gaten voor meer info.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?