Gerucht: Diablo 2 Remaster mogelijk in ontwikkeling

Geplaatst:
Aangepast: 10 mei 2020 13:19

Fans van de Diablo-franchise hebben misschien iets om naar uit te kijken dit jaar. Er gaan geruchten de ronde dat Diablo 2 mogelijk een Remaster krijgt.

Toen StarCraft: Remastered een tijd geleden werd aangekondigd, begonnen Blizzard-fans zich af te vragen of een ​​geremasterde versie van Diablo 2 ook realiteit zou kunnen worden. Destijds suggereerde David Brevik, de project- en ontwerpleider van de originele game, dat het voor Blizzard misschien een "te lastige opgave" zou zijn om dit op een "eervolle" manier te realiseren. Assets van het origineel zouden namelijk niet toegankelijk zijn. Maar volgens bronnen, geciteerd door de Franse site Actugaming, werkt een dochteronderneming van Activision genaamd Vicarious Visions aan een remaster van Diblo 2. Die remaster zou gepland staan voor het vierde kwartaal van dit jaar en zou de naam 'Diablo 2 Resurrected' krijgen.

onbekend

De editor van Actugaming noemde eerder de aankondigingen van Diablo 4, Shadowlands en Overwatch 2 kort voordat ze vorig jaar op Blizzcon openbaar werden gemaakt. Toch is het verstandig om het gerucht met een korreltje zout te nemen en te wachten op een officiële aankondiging van Blizzard Entertainment.

Bron: Actugaming

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo II

Series

Crysis

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

1 juli 2000

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord